Persoonlijk Leiderschap bij HoogbegaafdheidGroepstraining waarin jezelf leren kennen centraal staat

Vanwege het grote aantal aanvragen onderzoeken we momenteel of er genoeg aanmeldingen zijn om eind mei een extra groep te starten. Er is nog plek voor heren en 1 dame. Neem bij interesse graag zsm contact op!

 

Hoe opereer je als hoogbegaafde in deze snel veranderende wereld, waarin ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen en er veel van je wordt verwacht? Hoe veer je terug bij tegenslag? En hoe blijf je trouw aan jezelf te midden van alles wat er op je afkomt? 

 

Als je (onlangs) tot de ontdekking bent gekomen dat je mogelijk hoogbegaafd bent, betekent dit niet automatisch dat je door dat inzicht ook meteen grip hebt op wat dat concreet voor jou betekent. Hoé ben jij hoogbegaafd en op welke manier geef je hier aandacht aan in je leven? Wat heb je nog te ontdekken en te ontwikkelen? 

 

Tijdens de training Persoonlijk Leiderschap bij Hoogbegaafdheid ga je aan de slag met zelf-onderzoek en bekijk je, samen met de andere deelnemers uit de groep, verschillende levensthema’s vanuit het perspectief van hoogbegaafdheid. 

 

Lees hier meer over de ins en outs van deze training.

 

Een groepsgericht traject bij hoogbegaafden? HOE dan???

Geen gekke vraag. De meeste hoogbegaafden willen namelijk absoluut niet in een groep omdat ze daar dikwijls slechte ervaringen mee hebben: een te laag tempo, te veel bekende stof, het gedoe om mee te gaan in het groepsproces, en misschien zelfs die ongemakkelijke rollenspellen..!

 

Echter, de kracht van een passend referentiekader is heel groot is en het samen zijn ‘peers’ enorm waardevol, zoals deelnemers uit eerdere groepen hebben ervaren. Sommigen gaven zelfs na afloop van de reeks van 10 bijeenkomsten aan eigenlijk niet meer uit de groep te willen…!

 

Meld je aan