Gratis ontwikkeladvies!


In het kader van de tijdelijke subsidieregeling van de Rijksoverheid, NL Leert Door, kan iedereen tussen de 18 en 67 jaar zich aanmelden voor een gratis ontwikkeladvies bij een erkende loopbaanadviseur. Het traject bij FréderIQ bestaat uit een arbeidsmarktscan én een traject van 3 loopbaangesprekken. Met als resultaat een concreet ontwikkelplan waarmee je actief de arbeidsmarkt kunt benaderen.

 

Denk aan vraagstukken zoals:

🌀Ik heb onlangs mijn studie afgerond maar wordt nergens aangenomen. Hoe kom ik aan werk?
🌀Door Corona ben ik mijn baan verloren, welk ander werk past bij mij?
🌀Ik wil me doorontwikkelen naar een andere functie, wat heb ik daarvoor nog nodig?
🌀Ik solliciteer veel maar wordt nergens uitgenodigd, wat kan ik nog verbeteren?
🌀Ik wil mijn sollicitatievaardigheden (CV, brief, LinkedIn profiel) verbeteren, hoe doe ik dat?
🌀Waar liggen de kansen op de huidige arbeidsmarkt?

De gesprekken kunnen zowel online als live plaatsvinden. Deze regeling is tijdelijk (op=op) dus mocht je interesse hebben neem dan snel contact op voor de voorwaarden.