Hoe ervaar jij thuiswerken?


tijdelijk: online ‘ad hoc’ thuiswerkcoaching.

Ken je ook die beelden? Van happy families, druk bezig met taarten bakken en challenges uitvoeren in de woonkamer. Van stelletjes die gierend van de lol schilderijen uitbeelden met een vergiet op hun hoofd. Van happy singles met een uitstraling dat ze het nog nooit eerder zo naar hun zin hadden in hun eentje thuis.

 

Maar wat als jij je nou niet direct herkent in al die plaatjes? Als jij merkt dat je na een dag balanceren tussen kinderen en partner, werk en privé, zoom meetings of eenzaamheid volkomen uitgevloerd bent en alleen nog op de bank wilt ploffen met een groot glas wijn? Als het verplichte thuiswerken bij jou thuis juist spanning brengt en weinig lijkt op o zo gewenste saamhorigheid?

Dan zijn wij er voor jou! Met korte, oplossingsgerichte (online) coaching/gesprekken helpen wij jouw (werk)plezier weer vlot te trekken. Zodat je er voorlopig weer tegenaan kunt. Of het nou om opvoeding, relatie, werk of andere vraagstukken gaat. Zo kort en zo lang als jij het wilt. Gewoon een oplossingsgericht gesprek. Een luisterend oor. Op jouw plek en tijd. Geen intakes plannen van aanpak en andere voorbereiding nodig. Je hart luchten wanneer jij dat nodig hebt.

 

Meer weten? mail naar info@frederiq.nl